Најновије

НОВИ ИНЦИДЕНТ У ХРВАТСКОЈ: Уништен аутомобил српског...

Непознати починиоци ишарали су у ноћи између 4. и 5. августа аутомобил у власништву Милета Опачића, председника Већа српске националне мањине (ВСНМ) града Ријеке и већника у Градском већу, који је и члан Извршног одбора Самосталне демократске српске странке (СДШ).

Хрватска полиција (Фото: Јутјуб)

Портал "Новости", гласило Српског народног већа у Хрватској, наводи да је Опачић један од најистакнутијих припадника српске заједнице у Ријеци.
Наводи се да је он јуче ујутру испред зграде у којој живи у кварту Вежице затекао возило које је било комплетно ишарано порукама као што су четири 'с' и 'чедо мајку му', при чему су бојом уништене таблице и предње стакло.
- Када сам видео ишарано возило, био сам шокиран. Осећам се лоше. Како да се осећа човек који није ни мрава згазио, који већ годинама представља српску заједницу у Ријеци и који је увек спреман за дијалог и с онима који имају другачије политичке ставове - рекао је у разговору за "Новости" Опачић.
Он је додао да му се нешто слично није десило од почетка 1990-их, када је сличне увреде проналазио у свом улазу и на поштанском сандучићу.
Опачић је о свему обавестио градоначелника Ријеке Војка Оберснела, који је у разговору с њим осудио ово недело. Погледајте ОВДЕ како је Србија одговорила Хрватима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ево зашто Хрвати мрзе Србе:

Бонус видео

Ево шта Шешељ мисли о Хрватима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА