Најновије

ОГЛАСИО СЕ РУЖИЋ: Ево шта је рекао о изборима у Београду!

Потпредседник СПС Бранко Ружић изјавио је да је близак оцени да ће се на београдским изборима убедљива победа СПС и СНС огледати у проценту који прелази 50 одсто.

Бранко Ружић (Фото: ЈуТјуб)

"Опозиција је толико атомизирана, идеолошки, програмски и персонално подељена, да је њен примарни и једини циљ да се тако подељена у колоне појединачно бори да буде "добра удавача" за натполовичну већину на изборима у Београду", рекао је Ружић за Новости.
Наводећи да избори у Београду неће бити нимало "лака утакмица", Ружић каже да су ти избори велики изазов за СПС и њене стратешке партнере из СНС.
"Припремне предизборне радње у градском одбору СПС су већ почеле и спремни дочекујемо тај нови изборни циклус, и кадровски и оперативно. Модел учешћа на изборима одредићемо на састанку надлежног партијског органа, али какав год да он буде, циљ је да коначни епилог збира гласова СПС и СНС буде убедљива победа у интересу грађана", рекао је Ружић.

ЈБС никад од 1990. није био уреднији

Јединствени бирачки списак (ЈБС) никада од 1990. године није био уреднији и свакодневно се ажурира, било по службеној дужности, било по захтеву грађана, изјавио је министар државе управе и локалне самоуправе Бранко Ружић.
"Моја претходница (Ана Брнабић) је отпочела сасвим јасну и систематичну активност у ажурирању јединственог бирачког списка. За време мог министровања све ће бити доведено до перфекције", рекао је Ружић за данашње Новости.
Према његовим речима, политизација ове теме само је неуспели изговор опозиције, "која је постала хронични губитник избора на свим нивоима".
Када је рече о финансијама локалних самоуправа, министар каже да није склон да ситуацију сагледава као катастрофалну.
"Консолидација финансија на локалном нивоу не само да је могућа, него мора бити на врху приоритета рада ове владе. У годинама када спроводимо фискалну консолидацију, јачамо финансијску дисциплину и коначно уводимо ред у систему јавних финансија, нисмо у позицији да толеришемо било чију неодговорност", рекао је Ружић.
Када се ради о партијском запошљавању на локалу, он каже да последњих година уводимо ред у све поре друштва и јачамо нашу економију и сигуран је да је могуће да "све такве негативне трендове сведемо на што мању меру". Погледајте ОВДЕ шта је Драшковић рекао о Косову. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Бранко Ружић коментарисао протесте:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА