Најновије

БРУТАЛАН ОДГОВОР ЏИХАДИСТА: Сиријска "Гвоздика" разнета на комаде на истоку Дамаска! (ВИДЕО)

Џихадисти Фајлак ал Рахмана, који дуго одолевају сиријским снагама у густо насељеном предграђу Дамаска Ајн Тарми, забележили су данас директан погодак у борбено возило Сиријске арапске армије (САА), који је изазвао жестоку експлозију у којој је оно буквално разнето на комаде.

Уништена "Гвоздика" у Дамаску (Фото: Фајлак ал Рахман)

У џихадистичком нападу америчким противтенковским ракетним системом ТОВ је настрадала читава посада сиријске самоходне хаубице "2С1 Гвоздика". Ракета је, по свему судећи некако пробила оклоп резервоара самохотке, што је довело до застрашујуће експлозије, Догађај је забележен на првој линији фронта у Ајн Тарми, где је 105. бригада Републиканске гарде зоком претходна два дана забележила значајан помак и дала џихадистима прилику да предају своје положаје и повуку се даље према дубини Источне Гуте, о чему више можете да сазнате ОВДЕ.  Овако је изгледао њихов одговор: Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

На стотине "Гвоздика" налази се на ратиштима широм Сирије, а велики број њих је и у рукама џихадиста. Погледајте совјетску самохотку у акцији на ратишту:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА