Најновије

ОГЛАСИО СЕ ПОСЛЕ НЕКОГ ВРЕМЕНА: Ево шта је Бели поручио министрима!

Бивши председнички кандидат поручио је, како каже, "министрима одбране" строфу из чувене песме Љубивоја Ршумовића "Домовина се брани лепотом".

Љубиша Прелетачевић Бели (Фото: Јутјуб)

"Домовина се брани лепотом и ЧАШЋУ и ЗНАНЈЕМ, домовина се брани животом и лепим ВАСПИТАНЈЕМ. Велики поздрав за министре одбране“, навео је Бели на Твитеру.
Осим тога, у новом твиту је додао: "Молио бих ако је неко у прилици, нека им појасни значење ових чудних наглашених речи“.
Лука Максимовић, тј. Љубиша Прелетачевић Бели, на председничким изборима одржаним у априлу ове године био је трећи, иза Александра Вучића и Саше Јанковића, освојивши 9,43% гласова. За њега је гласало 344.498 људи. 
Осим тога, његова кампања замишљена као сатира и пародија на српске политичаре и политички систем привукла је велику пажњу домаћих и светских медија. 
Јавност је на Прелетачевића обратила пажњу након локалних избора 2016. када је његов покрет "Сарму проб’о ниси" у Младеновцу био други, иза СНС, са освојених 21% гласова и 13 од 55 одборника. Погледајте ОВДЕ са којим државама су заратили Хрвати. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако су Бели и Прилепак гостовали на Н1:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА