Најновије

ДАЧИЋ: Нервоза због мог предлога говори...

Ивица Дачић сматра да је могуће да нервоза изазвана његовим предлогом о разграничењу на српско и албанско најбољи показатељ којим путем би требало да идемо.

Ивица Дачић (Фото: СПС)

- Добро је што је у јавности покренут дијалог о Косову и што се чују различите идеје. Занимљиво је, а то је приметио и председник државе Александар Вучић, да је досад само моја идеја о разговорима о разграничењу на оно што је српско и оно што је албанско изазвала велику нервозу на многим странама - рекао је министар спољних послова Ивица Дачић. 
Такву нервозу, како је навео, не изазивају ни предлози да се одрекнемо Косова ни предлози да одржимо замрзнути конфликт. 
- Можда је сва та нервоза коју је изазвао мој предлог и показатељ којим путем би требало да идемо и како да дођемо до решења којим ће све стране бити незадовољне - рекао је он. 
Јер, навео је он, само једно такво решење ће истовремено обезбедити трајан компромис за будућност. 
- О детаљима плана разговараћу са председником Србије Александром Вучићем кад унутрашњи дијалог о Косову и Метохији постане институционализован - најавио је Дачић. Погледајте ОВДЕ колико Срба подржава дијалог о Космету. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Дачић певао гостима на инаугурацији:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА