Најновије

КАСТРО ПОРУЧИО МАДУРУ: Рачунајте на нас

Кубански председник Раул Кастро честитао је у име Кубанаца народу Венецуеле победу на изборима и оснивање Уставотворне скупштине и поновио да Венецуела, као ни до сада, никада неће бити усамљена и да може да рачуна на народ Кубе.

Раул Кастро (Фото: kremlin.ru)

Он је у писму упућеном председнику Венецуеле Николасу Мадуру навео да је са „дубоком револуционарном радошћу сазнао о исходу избора и формирању Националне уставотворне скупштине, преноси „Пренса латина“.
- Ван сваке сумње, тај политички успех је вредна лекција која је претворила Венецуелу у значајан симбол нашег континента, као што је Фидел (Кастро) објаснио у својој кристално чистој визији. Људи говоре гласно и јасно да ће остати верни наслеђу Симона Боливара и председника Уга Чавеза - написао је Кастро у писму.
Према његовим речима, искуство је показало да „било који терористички чин појачава морал народа, свака агресија их чини јачим, а сваки ударац јача јединство“.
- Сигурно, дани тешке борбе, међународног узнемиравања, блокаде, несташице су пред вама, али биће и дана стварања и рада за револуционаре и целокупан народ Венецуеле - истакао је Кастро у писму. Погледајте ОВДЕ због чега је Вашингтон у проблему. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте нереде у Венецуели:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА