Најновије

ИСПОВЕСТ ПЕВАЧА ДРМА СРБИЈУ! Аркан је од католичке цркве направио дискотеку, а Легија је натерао 100 људи у клубу да носе мајице "Ратко Младић

Легенда деведесетих година Иван Гавриловић ових дана је у жижи јавности пре свега због саобраћајне несреће коју је изазвао на Славији, али и због честих интервјуа које даје разним новинама и открива детаље певачког живота током бурне последње деценије XX века. Опет је све изненадио и одговорио на неке шкакљиве теме.

Аркан (Фото: Јутјуб)

С обзиром да се увек дружио са "опасним" момцима, Иван је рекао своје мишљење о томе какви су некада били криминалци, а какви су сада:
- Криминал је другачији, сада је то: ташна, кравата, машна. Раније су то били прави мангупи који су имали муда, али ови данас су у већој лови.
Певао је за Легију неколико пута, али како каже није имао проблема:
- Легија је држао дискотеку "Зомби", певао сам код њега више пута. Био је изузетно коректан. А Аркан је водио рачуна о нама да нас неко не зезне за паре, не само на простору бивше Југе него и преко.
Иван је певао и за Аркана и то на јако чудном месту:
- Певали смо у једном месту поред Вуковара у покатоличеној цркви која је била претворена у дискотеку. Певаш целу ноћ људима који ратују. Они се онако пијани покупе у шест ујутру и оду на фронт, а ја кући у Београд, испричао је Иван за Информер.

Иван после туче са Микијем (Фото: ТВ Хепи)

Није увек било ни пријатно:
- Легија је једном ушао у Ф6, постројио 100 људи и натерао их да обуку мајице с натписом "Ратко Младић је херој". Фудбалер Динама је 1991. срео Аркана у тунелу, а оно што му је овај показао, прогања га деценијама. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Иван Гавриловић пева 200 на сат, расна плавуша му гура ногу у гаће
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА