Најновије

ПАО ДОГОВОР? Албанци нападају север Косова 25. августа!?

Амерички сенатор Џон Мекејн и албански председник Еди Рама, према сазнањима из српских обавештајних извора, договорили су напад на север Косова, који ће се десити 25. августа!

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

За реализацију овог крвавог плана биће задужен лично Рамуш Харадинај и то када буде изабран за премијера. Све је договорено на састанку у Тирани током Мекејнове балканске турнеје, а изрежирано је и подизање оптужнице против Даута Харадинаја, како би се Београд умирио.
- Рама и Мекејн су разговарали два сата иза затворених врата и тада је план разрађен до најситнијих детаља, а пре тога је амерички сенатор посетио Београд где је поново нагласио да је Србија много окренута Русији и Кини- рекао је неименовани извор и додао да је Србији том приликом запрећено да ће добити "Украјину на Косову" ако се не опамети.
Према њиховом договору, Даут Харадинај мора мирно прихватити оптужницу, што се и десило пре неколико дана, а за узврат је добио гаранције да од тога неће бити ништа. 
Затим су САД на Косово послале ескадрилу "црних јастребова" хеликоптера који служе за транспорт и борбена дејства, као и 130 специјално обучених војника авијатичарског пука.
Референдум који ће се у октобру одржати у Македонији је други важан фактор у процесу стварања Велике Албаније и ширење територије дуж целог Балкана.
- Предузете су одређене мере како би био спречено угрожавање безбедности на северу Косова и то се ради упоредо на два фронта, дипломатском и безбедоносном. Тиме је послата јасна порука да Србија неће ћутке гледати шта се догађа- тврди извор из безбедоносних кругова.
Прочитајте ОВДЕ какво решење о Косову предлаже Ивица Дачић?
Извор: СрбијаДанас/Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА