Најновије

ЈЕРЕМИЋ ВИДИ ЗАВЕРУ: Дијалог о Косову служи...

Некадашњи шеф дипломатије и бивши кандидат за председника Србије тврди да су дијалог о Косову и Метохији, као и питање Устава Србије ствари које треба да поделе опозицију и спрече их да се уједини на изборима у Београду који нас очекују следеће године.

Јанковић и Јеремић (Фото: Медија центар)

С друге стране, аналитичари наводе да овакав Јеремићев став само показује да он није озбиљан политичар.
Наиме, Вук Јеремић, који је док је био шеф дипломатије много државног новца уложио у свој ПР, којим се представљао као највећи борац за Косово и Метохију, јуче се огласио на друштвеној мрежи Твитер писанијем које личи на све осим на став озбиљног и одговорног политичара.
- Дијалог о Косову, Устав, изјашњавање о ЕУ... Колико ће још бити димних завеса које треба да спрече уједињавање опозиције у Београду? - написао је бивши шеф дипломатије и изазвао праву буру међу својим пратиоцима, који су му поручили да се опозиција раздвојила на хиљаду делова јер нема довољно фотеља колико је опозиционара.
Политички аналитичар Драгомир Анђелковић казао је за „Ало!”, коментаришући Јеремићево писаније, да димне завесе у ствари ствара управо Јеремић.
- То су све важна питања, на која неко ко жели да постигне озбиљан резултат и ко за себе мисли да је фактор треба да да јасне одговоре и да има јасне предлоге - казао је аналитичар и додао да ово само показује да Јермеић није озбиљан политичар.
- Највећа је димна завеса бежати од онога о чему озбиљни политичари треба да се изјасне. То указује да Вук Јеремић није озбиљан политичар. Да напросто нема концепт и праве одговере и да он заправо ствара димне завесе таквим речима - закључио је Анђелковић.
Сличног је става и Небојша Крстић, маркетиншки стручњак и бивши саветник некадашњег председника Србије Бориса Тадића.
- Не само то што набраја Јеремић, мени и нуклеарна криза око Северне Кореје делује као део завере против уједињења опозиције у Београду - казао је Крстић. Погледајте ОВДЕ ко су мистериозне телохранитељке премијерке. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обраћање Наташе Јеремић на ванредној конференцији:

Бонус видео

Овако је прекинут Јеремићев говор:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА