Најновије

КОНАЧНО ОПКОЉЕНИ: Руска авијација истребљује терористе који су се већ дали у паничан бег! (ВИДЕО/МАПА)

Паника је влада међу терористима Исламске државе који су се нашли у окружењу Сиријске арапске армије (САА) у Укајрибату и његовој околини, известило је руско Министарство одбране.

Руси и САА у акцији (Илустрација: Правда)

Према наводима Министарства, групе терориста већ су почеле да напштају Укајрибат и да покушавају да се провуку између контролних пунктова САА. - Након успешне операције сиријске војске, последњи канали које су терористи у Укајрибату користили за снабдевање оружјем, муницијом и другим потребштинама, стављени су под контролу сиријске војске, саопштено је из Министарства одране РФ.  Како су навели, терористи у малим групама, аутомобилима, аутобусима и оклопним возилима покушавају да се пробију до Деир Ез Зора, али их руске Ваздухопловно-космичке снаге спремно дочекују двадесетчетворочасовним надгледањем и уништавањем њихових возила беспилотним летелицама.  Погледајте ударе руске авијације по оружју и опреми Исламске државе у околини Укајрибата: Погледајте како сада изгледа мапа централне Сирије:
Map Update: Military Situation In Uqayrabat Pocket

Видео извештај из тајне диверзантске операције коју су оперативци САА извршли на речном острву на Еуфрату, погледајре ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА