Најновије

ПАТРИОТСКИ ОПОЗИЦИОНИ БЛОК ЈЕ РЕАЛНА ОПАСНОСТ ЗА ВУЧИЋА: Да ли ће гласачко тело СНС да почне да се круни?

– Ми смо против уласка Србије у ЕУ и НАТО, за већу стратешку сарадњу са Русијом и наставак борбе за очување Косова и Метохије у саставу Србије. Притом, ми смо и земљаци из западне Србије, која је у овом тренутку једини део Србије који није под потпуном контролом власти СНС. Дубоко сам уверен да ће почетак пада Александра Вучића кренути из овог моравичког и златиборског округа - каже председник Двери Бошко Обрадовић поводом најављеног споразума о сарадњи са Здравом Србијом Милана Станатовића.

Aлександар Вучић (Фото: Синхуа)

Први човек Двери је и додао да ће обе ове странке проширити сарадњу и на друге родољубиве политичке опције, јер је ово само почетак стварања једног широког опозиционог и патриотског блока против Вучићеве власти. – У наш народни покрет добро дошли су сви родољуби који су против ове власти, без обзира да ли припадају странкама, групама грађана, синдикатима или другим удружењима. Изузев оних који се лажно представљају као родољуби, а раде за паре за Вучића - рекао је Обрадовић за портал "Србин инфо".

Обрадовић каже да је стварање опозиционог патротског блока једина права опасност за режим. –  Грађанска опозиција има исту спољну политику као и СНС. Ако би они дошли на власт уместо Вучића политика би остала иста. Ми сматрамо да треба сменити Вучића, али и променити његову погубну политику која је само наставак и продубљивање катастрофалне политике претходног режима. Патриотски опозициони блок је заправо и једина права опасност за Вучићев режим. СНС се највише плаши уједињавања родољубивих снага, јер је то једини начин да се почне крунити бирачко тело СНС - каже он. Обрадовић је додао да су многи бирачи СНС разочарани избором Ане Брнабић за председника Владе, али не виде алтернативу и јаку опозициону патриотску снагу. –  Многи опозициони бирачи који су против СНС не желе повратак на ДС. Коалиција Двери и Стаматовића доноси ту нову политичку наду из народа која није компромитована и корумпирана, која је јасно и чврсто опозициона и патриотска и која представља алтернативу и бившем и садашњем режиму -  објасно је он. Обрадовић је рекао да Двери већ спремају програм за Београд и да ће Стаматовић бити први са којима ће се говорити о коалицији за градске изборе.  – Двери спремају посебан програм за Београд. Окосница програма биће Београд као породичан град, град који ће радити на бољем животу свих породичних Београђана, као и заштита социјално угрожених породица и појединаца, међу којима посебно истичем оне које банке и јавни извршитељи избацују из њихових породичних домова. Такође смо окренути београдским радницима који су оштећени у пљачкашким приватизацијама великих београдских привредних гиганата. Размишљамо и како доћи до децентрализације у Београду и како да београдске општине имају веће буџете и располажу са више имовине и пара. То су праве теме за београдске градске изборе, а не ове празне опозиционе приче о колонама и лидерима. О коалицији за градске изборе у Београду и носиоцу наше изборне листе који може бити и нестраначка личност тек ћемо разговарати, најпре са Миланом Стаматовићем, а онда заједнички и са другим потенцијалним коалиционим партнерима, - закључио Обрадовић. Како се на крају наордног сабора у селу Бобову певало Караџићу и Младићу погледајте ОВДЕ. Извор: Srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бошко Обрадовић оптужује режим да штити убице и насилнике.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА