Најновије

ОБРАДОВИЋ: Шутановац би се одрекао и убијеног Ђинђића!

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић данас је изјавио да би се лидер ДС Драган Шутановац одрекао и убијеног премијера Зорана Ђинђића, а да је за разлику од њега бивши председник демократа Бојан Пајтић био права опозиција.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

- Шутановац би се одрекао и Зорана Ђиндјића из његове последње фазе, да неко сме да га пита за Ђинђићеве политичке ставове пред смрт. Иако су Двери биле апсолутно против власти Бојана Пајтића у АП Војводини - Бојану Пајтићу се мора признати да је био прави демократа и права опозиција Вучићевој власти, што се за Драгана Шутановца не може рећи - рекао је Обрадовић.
Како је рекао, Пајтић је показао да је демократа када је стао на страну "покрадених изборних листи на парламентарним изборима 2016. године" иако је могао да ћути и да добије један мандат више за ДС.
Он је додао да су разлике између Шутановца и Двери велике, да је он био на власти и компромитован је, а Двери нису, да "чува Вучића од сваке оштре критике - Двери су права опозиција", да је остао без идеја, а Двери имају нов програм...
- Шутановац има два пута пред собом: или да понуди Западу да је спреман да преда више него Вучић, или да се понуди Вучићу као партнер на путу Србије у ЕУ и НАТО - навео је Обрадовић.
Прочитајте ОВДЕ и шта је Ивица Дачић рекао о свом некадашњем шефу и лидеру Слободану Милошевићу? Осим да су се често свађали...
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бошко Обрадовић - Лажне патриоте се одричу српског националног идентитета! 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА