Најновије

ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ УЖАСА У БАРСЕЛОНИ: Џихадисти хтели да разнесу симбол Шпаније!

Широм Европе синоћ је ораганизована велика потрага за најмање једним џихадистом, за кога се сумња да је још на слободи после терористичког напада у Барселони, након сазнања да је терористичка ћелија планирала напад на Саграда Фамилиу, једну од најпознатијих катедрала у том граду.

Барселона под опсадом полиције (Фото: Јутјуб)

(Саграда Фамилиа, Фото: Pixabay.com) Полиција и службе безбедности су у потрази за терористима због претњи да би могли да припремају нападе у популарним туристичким местима.
Полиција верује да је возач камиона који је усмртио људе у центру Барселоне, 22-годишњи Јунес Абујакуб, жив и у бекству, па је организована потера по целој Шпанији.
"Верујемо да је возач камиона који је покосио људе у улици Ла Рамбла напустио возило пешице и, колико знамо, он је наоружан. Организовали смо потеру за њим. Он и други осумњичени су већ неко време планирали нове, веће нападе по Шпанији“, истиче Хосеп Љуис Трамперо из каталонске полиције. 
Муса Укабир, који је раније именован за главног осумњиченог за напад у Барселони, убијен је током окршаја са полицијом у Камбрилсу, западно од Барселоне. Од убијених, махом туриста, у Барселони, идентификоване су до сада четири особе.
Погледајте ОВДЕ језив призор покошених људи у Барселони.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Зашто је после 13 година поново мета Шпанија? Зашто Барселона? Може ли се после овога било шта предвидети и како ће ово утицати на политички живот Каталоније и целе Шпаније?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА