Најновије

НАПАДАЈУ НАЈТАЊУ ТАЧКУ ОДБРАНЕ САА: Терористи желе да пресеку најважнији Асадов коридор, овде је широк само 4 километра (ВИДЕО/МАПА)

Tерористичка коалиција Хаџат Тахрир ал-Шам последњих дана покушава да пресече коридор за снабдевање Алепа на делу пут Саламија-Итрија. Терористи ове коалиције која је сиријска испостава АЛ Каиде нападају коридор на његовом најтањем месту, код мееста Ал Сан.

Tерористи ХТШ (Фото: Јутјуб)

Напади терориста усмерени су на положаје и утврђења Сиријске арапске армије у месту Ал Сан и за сада саобраћај коридором није угрожен. Спроводе се артиљеријски и пешадијски напади али САА успешно одбија терористе.

Код места Ал Сан коридор који држи САА широк је само 4 километра, а са друге стране коридора се налази опкољена територија Исламске државе. Ранији снимци бораца ове терористичке групе: Напади су отпочели у тренутку када је САА опклила део територије Исламске државе. Истовремено, у Алепо се преко овог коридора враћа све више цивила који обнављају своје домове у граду и околним ослобођеним местима. О офанзиви терориста уз помоћ САД из правца Јордана сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимци ранијих борби САА против ХТШ.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА