Најновије

Ове грозне ствари догађају се вашем п*нису ако дуго немате се*с: Да, смањује се али то није најгоре

Сваки мушкарац ће рећи да је веома опасно по њега уколико нема секс! Али, да ли је заиста тако? Може ли пенис да буде "оштећен" уколико апстинирате? Бројни ризици чињенично постоје, а ево и који су. Наиме, недостатак секса код мушкараца може изазвати бројне потешкоће, а стручњаци откривају око чега би мушка популација заиста требало да се забрине.

Илустрација (фото: Јутјуб)

Неће да се дигне. Еректилна дисфункција може да буде први проблем на који ће мушкарци у овом случају налетети. Наиме, пенис је мишић и као и сваки други мишић у телу, уколико не вежбате, можете да очекујете да ће да ослаби. Дакле, и вашем пенису је потребан тренинг... Сами знате на које све начине можете да тренирате.
Шта то беше секс? Мозак је чудо! Када нешто немате, научите да живите без тога и постаје вам све мање битно у животу. Тако је и са сексом. Уколико неко време нисте имали односе, нормално је да очекујете да ће вас секс све мање занимати. Добра вест јесте да што, чим поново осетите чари секса, желећете га исто као и пре, а можда и више.
Да, рак је озбиљан проблем. Оно што би свакако требало да вас брине јесте чињеница да недостатак секса повећава шансу да оболите од рака простате. Нажалост, све је већи број мушкараца у свету који се бори са овом суровом болешћу, а шансе да оболите од ове малигне болести је већа уколико нисте сексуално активни.
Да, постаје мањи. Уколико дуго нисте имали секс, а нисте се трудили и на друге начине да се узбудите, може да вам се догоди да вам се "понос" смањи. Уколико вам се више не догађа и да се ујутру будите узбуђени, очекујте да ће вам се временом и пенис смањити, јер не добија довољно крви која би га "одржала". Нови врели Станијин видео из кревета  погледајте ОВДЕ. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта се дешава кад немате секс недељу дана?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА