Најновије

ШЕШЕЉ: Прозападна опозиција нема шансе чак и да се сви удруже, укључујући Бошка и Санду

Лидер СРС Војислав Шешељ је у интервјуу за "Новости" на питање шта мисли о предлогу разграничења на КиМ одговорио питањем - зашто се разграничавати са Албанцима на својој територији?

Војислав Шешељ (Фото: Синхуа)

- Што да се са Албанцима разграничавамо на својој територији? Све је наше, па да делимо са њима. Може, ми њима да дамо пола Косова а они нама пола Албаније- каже Шешељ. Упитан шта мисли о притисцима Америке да питање Косова остане отворено и нерешено, он сматра да су те информације сумњивог карактера и да то неко "тако безвезе пласира". Према његовом мишљењу, председника Србије притискају да што пре пристане на независност Косова, јер кад кажу да се "нормализују односи" - то значи признање независности.
- Не мора Вучић да каже признајем, он то фактички може да уради, довољно им је да Косово уђе у УН. Србија на то не сме никако да пристане- додао је он. На питање да ли на предстојећим београдским изборима његова странка, која по анкетама ужива 4 одсто подршке грађана, може да пређе цензус, Шешљ каже да да у Србии нема озбиљне агенције за истраживање јавног мњења, а да је постојећим, инструментализованим од стране режима, задатак да "убију у појам" опозиционе странке. - Избори ће доста зависити од предизборне кампање , наступа сваке странке, а полако сазрева мишљење да власт у Београду треба мењати- сматра лидер СРС. На питање да ли опозиција, ако се удружи, може да победи СНС у Београду, он каже да се нада да то могу радикали, а да прозападна опозиција нема шансе чак и кад би се сви удружили, укључујући Бошка Обрадовића и Санду Рашковић Ивић. Шта Двери кажу поводом састанка појединих позиционара са Мекалистером погледајте ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Радикали о превари званој "Ер Србија".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА