Најновије

УОЧИ РАЗГОВОРА ВУЧИЋА СА ЗАЕВИМ: Ово је став српског државног врха о односу са Македонијом!

Председник Србије Александар Вучић и македонски премијер Зоран Заев покушаће данас у телефонском разговору да смире тензије и окончају дипломатски рат који је против Србије започела Македонија, чије су обавештајне службе уз помоћ САД прислушкивале и највише српске државне функционере и особље наше амбасаде, пише Блиц.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Према информацијама листа, став српског државног врха је да се иде на смиривање тензија, "иако нам је бачена рукавица у лице, још једном у низу покушаја дестабилизације наше државе".
Позивајући се на извор из Председништва Србије, лнаводи се и да се Вучић неће устезати да Заева у директном разговору суочи са аргументима и потврђеним сазнањима наших служби и да му укаже да последњи потези Скопља нимало не доприносе регионалној стабилности и грађењу поверења међу суседима.
Срж поруке председника требало би да буде: пријатељи не поступају тако како су урадили Македонци.
Указано је и на то да је председник Вучић рекао да зна да ће Македонија подржати чланство Косова и Метохије и Унеско и додаје да је сада очигледно да пре три месеца нису говорили истину.
Вучић је изјавио да ће о томе отворено разговарати са Заевим, да ће односи између две земље бити не баш сјајни и не на највишем нивоу, али да ће бити пристојни.
Шта Вулин каже о Вучићевим портретима у Министарству погледајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Скопље: Нисмо прислушкивали српске званичнике
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА