Најновије

РУСКО МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ: Русија тестирала 600 врста оружја у Сирији! Авијација уништила више од хиљаду објеката!(ВИДЕО)

Русија је тестирала више од 600 модела оружја и технике, укључујући нова авијациона средства погађања и вишецевне бацаче, саопштио је заменик министра одбране Русије Јуриј Борисов на форуму „Армија 2017“.

Руси у Сирији (Фото: Јутјуб)

„Сви практични обрасци, све новине су прошли кроз сиријски конфликт како би се утврдило какве су им реалне карактеристике, како се понаша оружје. Испитали смо више од 600 образаца у сиријском конфликту“, рекао је Борисов на прес-конференцији.
Према његовим речима, тестирани су авијациона техника, оклопна возила и вишецевни бацачи.
„Од једног броја модела смо морали да одустанемо, јер је пракса показала да модели неће издржати оне захтеве који су им наметнути“, рекао је Борисов.
Он је додао да се у авио-бази у Хмејмиму стално налазе представници индустријских предузећа који елиминишу или бележе недостатке опреме. Ваздушно-космичке снаге Русије уништиле су више од хиљаду објеката терориста у Сирији за недељу дана, показује инфографика руског Министарства одбране. „Реализовано је више од 360 летова, уништено више од хиљаду објеката међународних терористичких група“, наводи се у инфографици. Саопштено је и да је за недељу дана уз помоћ дронова откривено 190 објеката који припадају милитантима. Дронови су облетали зграде више од 140 пута. Оружани сукоб у Сирији траје од 2011. године. Према подацима УН, у том периоду је погинуло више од 220 хиљада људи. Русија је на захтев сиријског председника Башара ел Асада 30. септембра 2015. године почела бомбардовање објеката терориста у Сирији. Уз помоћ Русије Дамаск је успео да преломи ситуацију у своју корист и пређе у офанзиву.
 
Погледајте ОВДЕ ново руско чудо од пушке.
Извор:  rs.sputniknews

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако дејствује руски СУ на џихадисте у Идлибу.

Бонус видео

Ништа мање нису ефикасни ни руски хеликоптери.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА