Најновије

ВУЛИН "ОПЛЕО" ПО ХРВАТИМА: Погледајте шта им је поручио!

Хрватска је још једном показала да нема ни снаге, ни жеље да се супротстави нарастајућем усташтву, изјавио је министар одбране Александар Вулин.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

"Нигде на свету не би било потребно објашњавати да нацистички поздрав не сме да се истиче на гробљу нацистичких жртава, нигде осим у Хрватској", истиче се у Вулиновој писаној изјави.
Он је додао да, када Европска унија буде дозволила да се у Маутхаузену истакне табла са натписом "Зиг Хајл", нека тада допусти да и усташе имају свој поздрав над Јасеновачким стратистем. 
"Али ако ЕУ не дозвољава да се у Бухенвалду, Аушвицу и Маутхаузену поздравља са 'Зиг Хајл', зашто онда допуста да се поклана српска деца убијају још једном у земљи чланици ЕУ", додао је Вулин. 
Он је упитао у чему је разлика између 'Зиг Хајл' и 'За дом спремни', у чему је разлика између Аушвица и Јасеновца, и додао да на то питање Србима и свим антифастима ЕУ дугује одговор. 
"Одбијањем да уклони усташке симболе Хрватска је свој одговор већ дала", констатовао је Вулин. Погледајте ОВДЕ шта је Иванић рекао о референдуму. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Вулин обишао фабрику наменске индустрије:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА