Најновије

ОПОЗИЦИЈА: Брнабићка је нови Динкић!

Имовина премијерке Ане Брнабић, коју Крик процењује на милион евра, није трн, већ балван у оку јавности, оцењуј саговорници.

Санда и Обрадовић (Фото: dss.rs)

Они сматрају да би председница Владе морала да објасни како је стекла позамашну имовину, али и на који начин успева да са платом од 104.500 динара плаћа рату кредита од око 140.000 за четворособан стан на Дедињу.
Посланица Санда Рашковић Ивић оцењује да је Брнабићка пошла „утабаном стазом којом су прошли Млађан Динкић, Божидар Ђелић и остали на привременом раду у врху државног апарата“.
- Она, нажалост, није прва, а надам се да је последња која је на привремени рад у држави Србији дошла ради богаћења. Имали смо прилике да гледамо и Динкића, и Ђелића, и многе друге који су дошли да као наводно скромни људи помогну Србији, а данас су богати консултанти, банкари или привредници - наглашава она. 
Лидер Двери Бошко Обрадовић каже да је Ана Брнабић „део политичке мафије у Србији“.
- Она помиње уштеђевину. Одакле јој? Порекло њене уштеђевине води ка заједничким фирмама са Синишом Малим. Дакле, она припада политичкој мафији на власти и то је извор њеног богаћења - убеђен је Обрадовић.
Посланик Ђорђе Вукадиновић каже да му је имовинска карта премијерке чудна и да говори о њеним ванредним способностима:
- Видим да је то прилично озбиљна имовина у односу на њене релативно младе године и у односу на разуђене пословне интересе и контакте. А то је питање за надлежне институције.
Посланик СДС Константин Самофалов каже да би надлежни морали би да се позабаве несразмером између прихода и потрошње:
- Управо због случајева попут госпођице Брнабић, СДС је и поднео Скупштини предлог закона о пореклу имовине. Од Београда се захтева да раскине уговор о слободној трговини са Москвом, да се прекине са сваком војном сарадњом и да се Србија придружи санкцијама ЕУ Руској Федерацији. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вукадиновић: Тренутно стање у опозицији је врло лоше
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА