Најновије

ШЕШЕЉ: Хаг испланирао убиство Младића!

Хашки трибунал ће бившег команданта Војске РС генерала Ратка Младића одржавати у животу све до новембра ове године, односно до изрицања првостепене пресуде, а одмах после тога ће га убити! Ово тврди лидер СРС Војислав Шешељ, који је и сам више од 12 година провео у хашкој тамници.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ каже да има поуздана сазнања да су 'хашки злочинци' увелико разрадили подмукли план за Младићеву ликвидацију која ће бити изведена тако да све изгледа као да је генерал умро 'природном смрћу'.
Према речима шефа СРС, чим буде изречена првостепена, осуђујућа пресуда, Младићу ће у притвору у Схевенингену дати велику дозу лекова за разређивање крви и генерал ће у својој ћелији умрети пре Нове године!

Дани су му одбројани

Лидер радикала истиче да је "крајњи, суштински циљ" овог плана да никада не дође до другостепеног поступка.
- За Младића су припремили тактику какву су имали и за Милошевића. И њега су хтели да убију одмах после првостепене пресуде, али је Слоба умро раније пошто су у Хагу погрешили у дозирању лекова... Младића ће, дакле, одржавати у животу до првостепене пресуде, а онда ће га пустити да умре како се не би даље замајавали. Чим изрекну осуђујућу пресуду, даће му велику дозу лекова за разређивање крви и Младић ће "природном смрћу" умрети пре Нове године! А чим осуђеник умре, прекида се другостепени поступак и као важећа остаје првостепена пресуда... - наводи Шешељ, који каже да би једини спас за Младића могла да буде Русија.
- Волео бих да га пусте у Москву на лечење, али чисто сумњам. То би за њега био спас, да проживи још неке године животом достојног човека. Нажалост, у Хагу ће бити излаган патњи, али одржаван у животу све док њима тамо буде требао. Помоћу лекова за разређивање крви они могу одлучити када ће Младић умрети. Не заборавите да је генерал већ имао неколико можданих и срчаних удара - каже Шешељ и наводи да је на свом примеру најбоље видео како се Хаг опходи према оптуженицима:
- Тек годину дана након што сам приметио крварење из дебелог црева одвели су ме на колоноскопију. Ургирао сам много пута пре тога, али их није било брига! Тако се сада понашају и према Младићу. Они тамо уопште не воде рачуна о здрављу Срба...
Коментаришући ове Шешељеве тврдње, генералов син Дарко Младић каже да је захвалан медијима који прате стање његовог оца.
- Баш сутра са децом путујем у Хаг. Јако ми је драго што се ваш лист бави здрављем мога оца. Ја њему редовно преносим колику подршку има у Србији и колико људи га овде воли. Нећемо одустати и наставићемо да се боримо свим силама да га пусте на лечење у Русију... - напомиње Младић.

Истребљују Србе

Адвокат Светозар Вујачић, с друге стране, сматра да је Хаг "наказна, злочиначка институција" из које ретко који Србин изађе жив.
- Младића кљукају свакаквим лековима који постепено доводе до смрти! Милошевића су својевремено морали да убију дајући му контраиндиковане лекове, јер су у супротном морали да га ослободе. Овако им је било лакше. Одувек сам Хаг сматрао правном наказом која је формирана искључиво с циљем да кажњава Србе... - закључује Вујачић.
Младић је шлогиран, трују га у Хагу. Руски посланик изнео шокантне тврдње о мучењу Србина у затвору. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ: Забранити продају пољопривредног земљишта странцима!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА