Најновије

СРБИЈА БУКТИ!! Јавили се родитељи бебе која улази у "Задругу" и рекли ово!

Пре само неколико дана подигла се невероватна бука када је челник телевизије "Пинк" објавио да у његов нови ријалити "Задруга" улази осмомесечна беба!

Да ли је ово могуће (Фото: Јутјуб)

Наравно, у моменту је кренула незаустављива бујица негативних коментара која и даље траје а да ствари буду још шокантније, сада су и бебини родитељи изразили жељу да буду део овог ријалитија!
Оно што све највише занима је чије је то дете, мада су људи из тв "Пинка" демантовали информацију да је беба која ће бити учесник ријалитија усвојена, у медијима се и даље провлачи ова информација. Према писању "Телеграфа", бебини родитељи су се јавили и изразили жељу да и сами буду учесници ријалитија. Без икакве дилеме, ако се ова информација испостави као тачна, следи још веће лудило него што је то био случај претходна два дана. Када је реч о томе колико дуго ће беба бити део ријалитија, спомиње се да ће тамо дочекати свој 18. рођендан! Иначе, како је најављено, дете ће имати најбоље услове у самом ријалитију, ништа му неће фалити и биће заштићено од свега што се тамо буде дешавало.  Ипак, да ли су све ове информације тачне, сазнаћемо 6. септембра када је заказан почетак ријалитија. Скинули се потпуно голи у емисији и кренули у акцију, погледајте реакције водитеља ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Наши дани.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА