Најновије

ПАВИЋ "РАЗБУДИО" СКУПШТИНУ: Открио највећи ризик "Брнабићке као председнице Скупштине"! (ВИДЕО)

Александар Павић, један од челника покрета "Ми - Глас из народа - др Бранимир Несторовић", у свом обраћању у Народној скупштини Србије изнео је веома интересантна гледишта и навео разлоге због којих ће тај покрет гласати против избора Ане Брнабић на функцију председнице Народне скупштине Србије, истичући посебно један разлог који се тиче надлежности које носи та функција.

Наиме, Павић каже да постоји велики ризик да Ана Брнабић, као председник Скупштине, буде у ситуацији да преузме ингеренције председника државе, те да такав ризик за покрет “Ми – Глас из народа” није прихватљив.

Павић је оценио да је влада Ане Брнабић водила политику урушавања позиција Србије у вези Косова и Метохије. 

“Србија се убрзано повлачи са Косова и Метохије за време владе Ане Брнабић!”, истиче Павић.

Он је ту политику назвао “политиком једностраних уступака” и подвукао да је сигурно да се тим принципом “једностраних уступака” странке не руководе када преговарају о местима у влади, управним одборима...

Он је навео низ других различитих ствари као што је француско-немачки споразум, закон о родној равноправности, разоружавање Срба, те друге ствари... које сматра крајње негативним резултатима деловања Ане Брнабић као премијерке.

Павић се посебно дотакао информације о могућој продаји зграде генералштаба војске Србије која се појавила у медијима, истичући да је то показатељ недостатка осећаја за државу од стране актуелних власти, оштро осудивши идеју продаје те зграде било коме ко долази из земаља које су бомбардовале Србију.

Погледајте шта све каже Павић:

Прочитајте ОВДЕ шта каже Тепићка о предстојећим изборима и захтевима опозиције

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА