Најновије

ЗАСТРАШУЈУЋЕ ТВРДЊЕ НАУЧНИКА: ХААРП је успео, човек контролише урагане, Харви је најбољи доказ! (ВИДЕО)

Објављујемо ову тврдњу јер све већи број посматача, интернет сајтова и аналитичара закључује да је ураган Харви био “пројектован“ и направљен као “временско оружје“ комбинацијом алата за манипулацију температурама и сејањем “кемтрејлса.“

ХАРП (Фото: Јутјуб)

Да, у почетку звучи апсурдно, док несхватите да нам Ал Гор говор говори да људска активност свакодневно контролише климу. То се зове “климатска промена,“ а заправо нам Ал Гор и климатски алармисти директно говоре да смо ми створили ураган Харви и све остале “екстремне“ временске догађаје, пише Мајк Адамс.
Модификовање времена, другим речима, постало је уверење климатских алармиста. Комплетни мејнстрим медији рутински инсистирају на томе да су урагани, суше, поплаве, снежне олује и торнада ненамерно створени људском активношћу.
Кључна разлика између Ал Гора и теорија "временских ратова" је та да они који верују у временске ратове инсистирају на томе да су ови урагани намерно створени, селективно поширени и усмерени на одређене циљеве.
Ал Гор верује да је урагане створио човек, другим речима, а теоретичари временских ратова кажу да су они прецизно контролисани и распоређени као оруђје за тероризам како би нанели економску штету и постигли психолошке циљеве који укључују терор и смрт.
Ова тврдња се већини људи чини апсурдном на први поглед, али постоји растућа заједница временских скептика који инсистирају на томе да такви догађаји нису несреће, већ оружје. Зато објављујемо ову причу: Не као потврду таквих закључака, већ као поглед на чудан угао интернета где су временски ратови, модификација времена и геоинжењеринг постали популарна, алтернативна објашњења за значајне временске догађаје.
Заправо, постоје бар два кључна патента која детаљно описују ову технологију, укључујући и "систем у свемиру" који може променити "временске елементе" укључујући и урагане.
Један он најпопуларнијих сајтова који износе такве тврдње је WeatherWar101.com, чији аутор – бивши мрежни инжењер – објашњава:
“Већ десет година доказујем непобитну реалност свакодневне производње поплава и озбиљних временских услова – сваки дан. Порицање реалности ових дневних временских догађаја које је направио човек, слично је порицању да постоји мотор са сагоревањем, а то је тако лако доказати. Ако можете разумети кључалу воду, можете схватити да трилиони галона водене паре који долазе одатле стварају и повећавају поплаве од трилион галона, и тиме видимо како се бришу разне заједнице негде у свету. Ово није дискутабилно, и лако је то уочити, баш као и залазак сунца.“
Осим ако смо помешали имена, овај аутор се изгледа представља под именом “Sofia Smallstorm“ (како би се избегло идентификовање по имену, наравно) и у великој мери штити свој идентитет. Ова особа је такође писала предговор за“No Natural Weather: Introduction to Geoengineering 101.“
Овај сајт је објавио 14-минутну анализу урагана Харви, тврдећи да је ураган повећан “генерисањем водне паре на копну из Тексаса, Луизијане и др.“
Опис овог видеа каже: “Такође није случајно да је ураган Харви погодио САД, 25 година од дана када је ураган Ендрју погодио Флориду. С обзиром да су све ове олује врло јасно и врло очигледно намерно произведене, ова “Годишњица урагана“ је очигледно била намерна.“ Руски "Досије икс", нико не зна ко већ 45 година емитује овај језиви радио-сигнал! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА