Најновије

ЂОРЂЕВИЋ ЉУТ: Погледајте како је коментарисао дуел Лазића и летонског играча!

Селектор Александар Ђорђевић критиковао је други пут на Евробаскету судије, уочи меча са Турском вратио се на премијеру и дуел са Летонијом.

Александар Ђорђевић (Фото: Јутјуб)

Ђорђевић је у првом колу био незадовољан упозорењем које је Милан Мачван добио због наводног "флопинга", а српски тим је уложио је и званични протест ФИБА због старта Јаниса Тиме над Бранком Лазићем, али не види постоји ли нека консеквенца која ће заштитити регуларност.
"Била је агресија над Лазићем против Летоније где сам тражио искључење. Видело се све лепо на снимку који смо им проследили. Добио сам казну, заслужену због непримереног понашања тренера. Али која је консеквенца ако један играч буде искључен, јер следећу утакмицу може да игра. Шта штити регуларност. Јанис Тима тима који је направио тај проблем Лазићу који је на терапији, је дао 27 поена Белгији у суботу. Судије су три сата гледале тај снимак како би санкционисали такве ствари. Али која је консеквенца", рекао је селектор Ђорђевић. 
Србија у понедељак игра са Турском (20 часова), врло битан меч у борби за што бољу позицију пред нокаут фазу такмичења.  Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најважнији детаљи са утакмицама са Русијом:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА