Најновије

ЛУКАС ПРЕТИ СОЊИ ОДУЗИМАЊЕМ ЋЕРКЕ: Погледајте шта јој је поручио, и зашто је упоредио са Адријаном Лимом!

Лукас се ноћас преко Фејсбука додатно обрачунаво са бившом супругом.

Аца Лукас (Фото: Јутјуб)

Фолкер је запретио да ће Соњи да одузме заједничку ћерку Викторију.
"Од го*нета сам хтео да направим питу! Али сам претерао! Направио сам монструма! Продавачице јефтине робе са Капали чаршије, не можеш ми више пара узети и ово је много за твој капацитет! Можеш да ме намешташ до миле воље! Покажи нам те повреде, срамото једна, мајко нашег детета, пипнуо те нисам! Рекао сам ти да те лоше учи твој гуру, болесни пе*ер Немања Пајић! Срамота ме је било због јадног детета све ове године, да кажем какав си ти монструм! Али сада је доста! Сада ће сви знати ко је "Соња Ву"! Покондирена тикво, лош покушај Адријане Лиме! Од Адријане Лиме имаш једино лим уместо мозга! Срамото! Почиње борба за Викторију! Јавно ти саопштавам да ћу се трудити свим силама да ти узмем дете, а ти добро знаш колико разлога за то има! Пријатељице ноћи! Мене си нашла да намешташ? Срам те било! Сада се добро држи! Јер, све што ћу о теби изнети, а ти знаш шта је, неће бити нимало пријатно! Фуј...", написао је Лукас на Фејсбуку.
Подсетимо, јуче се у медијима појавила инфомрација како је Аца Лукас физички напао бившу супругу Соњу Вуксановић.
Соња је позвала полицију и пријавила да ју је Лукас напао у стану и ударио у главу. Полицајцима је показала модрицу на нози. Потом је помоћ потражила и у Ургентном центру где је дошла у розе тренерци и са капом на глави, како је нико не би препознао.
Љубавна сага између Соње и Аце траје већ месецима. Све је започело када се појавила информација да је Соња била у вези са познатим кошаркашем Марком Јарићем. Након тога, Лукас је отпочео везу са Браниславом Пашајлијом. Њихова романса је трајала око месец дана. Након тога, познати певач је покушао да се помири са супругом, али без успеха.
Иако је једно време деловало као да ће све "лећи на своје место", и да ће Лукас и Соња наставити да уживају у складном браку, поготово након што су заједно прославили ћеркин 6. рођендан, све је пало у воду. Соња је недавно изјавила да нема намеру да се помири са Лукасом, већ да само жели да остане у добрим односима са њим због ћерке Викторије.
Лукас је половином јуна претукао Милана Лучића, фоторепортера београдског дневног листа, који је након батина које је добио завршио у Ургентном центру! Фоторепортер је тада рекао да је певачев напад био крвнички. Погледајте ОВДЕ прву информацију о сукобу Лукаса и Соње. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како је Лукас у Загребу коментарисао противљење његовом концерту:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА