Најновије

Михајловић: До најситнијих детаља испитати инцидент код Топчидерске звезде

Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је да се хитно мора истражити све што се догодило у суботу, када је била угрожена безбедност председника Србије Александра Вучића, поготово, како каже, јер је утврђено да је реч о људима који су с оне стране закона и о којима полиција већ има довољно информација.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

"У земљи у којој смо имали једног Багзија мора се до најситнијих детаља испитати овај инцидент и утврдити прави мотив насилника који су имали удес са колоном у којој је био председник Србије", навела је Зорана Михајловић у изјави за јавност.
Михајловићева је указала и да Влада Србије и полиција морају да учине све што могу да са наших улица уклоне трговце наркотицима, насилнике и хулигане и све друге криминалце, јер у оваквом дивљању у саобраћају какво је било у суботу могу да страдају и нечија недужна деца.
"Србија мора да буде сигурна и безбедна земља за све грађане, а онима који крше законе место је иза решетака", поручила је Михајловић, саопштено је из њеног кабинета.
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је да је у суботу на колону возила под пратњом, у којој се налазио председник Србије налетело возило марке "бентли" и да је полиција привела три особе и започела истрагу. Случај бентли тресе Србију. Која затворска казна прети људима из црног аутомобила погледајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервију са Зораном Михајловић
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА