Најновије

ТЕНИСЕР СЕ НЕ ОДВАЈА ОД ЋЕРКИЦЕ: Овако је Новаков Стефан реаговао кад је видео сестру

Јеленин порођај у Монте Карлу протекао је у најбољем реду, а у Монако су стигли и сви чланови породице Ђоковић и Ристић.

Јелена и Новак (Фото: Инстаграм)

Радосне вести које су у породицу Ђоковић стигле у суботу вече усрећиле су не само родитеље мале Таре, Новака и Јелену Ђоковић, већ и баке, деке, тетку и ујаке који увелико славе у Монте Карлу. Јеленин порођај у комплексу "Грејс Кели", где се и први пут породила, прошао је у најбољем реду, а мама се добро осећа.
Уз њу је све време био Новак, чији је први сусрет са ћерком протекао врло емотивно.
- Од тренутка када су Јелени почеле контракције, Новак се није одвајао од ње. Порођај је прошао у најбољем реду и Јелена је већ после неколико сати могла сама да функционише. Доктори су истог тренутка Новаку донели Тару а он је од узбуђења заплакао. Сузе радоснице на лицу свог супруга разнежиле су Јелену, као и сам призор како Новак држи њихову ћерку у наручју - каже извор који се затекао на лицу места и додаје:
- Новак је читаво вече провео са Јеленом и Таром у апартману а фотографије наследнице послао је породици која је срећне вести чекала у њиховом стану. Пре неколико дана Срђан и Дијана Ђоковић, као и Новакови браћа Марко и Ђорђе, стигли су у Монте Карло, као и Јеленини родитељи са сестром Маријом. Сви су с нестрпљењем чекали Новаков позив, а онда је уследило славље.

Новак већ схвата шта значи посебна веза оца и ћерке, о чему су му сви причали.
- Новак се није одвајао од бокса у којем је смештена његова наследница и све време ју је фотографисао. Како је мало-мало желео да је узме у наручје, сви су убеђени да је на добром путу да је размази. Што се тиче имена, Новак и Јелена су убрзо након сазнања да ће добити девојчицу одлучили да се она зове Тара. Ово је кратко српско име, а које јој неће представљати проблем где год у свету да одлучи да живи, јер је лако читљиво на свим језицима - објашњава извор.
Према његовим речима, Јелена ће убрзо изаћи кући са наследницом, а Новак увелико спрема изненађење.
- Како је порођај прошао добро, а мама и беба се супер осећају, у наредна два дана Јелена би требало да напусти болнички комплекс. Новак за долазак ћерке кући спрема изненађење, а у томе му помажу сви чланови породице. Баке и деке су увелико за Тару купили све што јој је потребно.

Стефан видео сестру

Долаксу на свет Таре највише се обрадовао Стефан, којем је Новак саопштио да је добио сестру и да ће мама са њом доћи кући за неколико дана.
- Стефан је био припремљен за долазак Таре јер су му Јелена и Новак већ месецима причали да ће добити сестру и шта то значи. Иако је још мали, Новак му је показао Тарину слику, а Стефан је изнова тражио да је види током читавог дана. Спремио јој је играчке, али мислим да још није свестан шта заправо значи долазак бебе у животе свих њих - каже извор. Ђоковић понудио помоћ Борису Бекеру!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јелена Ђоковић заборавила српски језик!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА