Најновије

ХИТ ТВРДЊА ЛИДЕРА РАДИКАЛА: Шешељ: Зукорлићу, Србине!

На питање шта би анализа открила када би шеф радикала Војислав Шешељ дао узорак за ДНК, лидер БДЗ-а и народни посланик Муамер Зукорлић у једном интервјуу је дао занимљив одговор:

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Његову сродност са бошњачко-црногорским саставом - рекао је Зукорлић, па појаснио:
- Тај потез са којег он долази је та санџаклијско-црногорска сродност. Али бисмо морали то прецизније да одредимо, ми овде имамо и Гота и Скандинаваца и других крсташа који су прошли Балканом, а многи су и остали. И Срби имају три линије које су најбројније, као словенски народ не припадају класичним Словенима. Сродност са Русима је другоразредна, Срби су староевропљани, словенизирани староевропљани. Објавио сам књигу, али у другом издању етногенеза ће бити значајно обогаћена.

Муамер Зукорлић (Фото: Јутјуб)

(Муамер Зукорлић Фото: Јутјуб) Коментаришући те његове речи, лидер радикала Војислав Шешељ је навео да је Зукорлићева констатација тачна, али додао и да би ДНК његовог скупштинског колеге без сумње показао да је Србин.
- То је есенција српског национа на Балкану, Црна Гора, Рашка, Босна и Херцеговина. Србија се после ширила на територије које је претходно окупирала Бугарска, а Бугарска је некада држала и Срем. ДНК нам се разликује од руског зато што су наши преци када су дошли на Балкан затекли остатке старог романског становништва, које је успело да се склони пред Аварима у високе планине, то су ти Власи. Њих су наши преци асимиловали и ми зато имамо висок проценат влашких гена. А што се тиче православаца, муслимана и католика, сви ми смо Срби, нема ту никакве сумње. Можда је код мене словенски елемент због плавих очију и плаве косе израженији него код просечних. И када би он дао узорак, Зукорлићев ДНК би показао да је српски. Не разликује се сигурно битно од просечног српског ДНК - објаснио нам је Шешељ.
Прочитајте ОВДЕ шта је то Вук Јеремић брутално изјавио о Вучићу, а тиче се и Шиптара?
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Један од скорашњих окршаја Шешеља са посланицима СНС.

Бонус видео

Војислав Шешељ: Шта Ана Брнабић лично мисли да уради како би допринела порасту наталитета у Србији?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА