Најновије

НИЈЕ ШАЛА: Фејсбук изазива импотенцију! Све више Срба се лечи од тога!

“Фејсбук” може да изазове импотенцију и разне друге сексуалне поремећаје! Ово је потпуно нов такав поремећај с којим се лекари све чешће сусрећу, лечење је, такође, ново јер се пацијенти “преводе” из виртуелног света у реалност, а кроз то сада пролази и Зоран Р. (35), коме се распала веза чим је са “фејсбука” прешла у реалност.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Проф. др Александар Милошевић каже да је лечење” виртуелних пацијената”, такође, ново.
- Такви пацијенти су сасвим другачији од оних које смо лечили пре 10 или 15 година. Тада смо имали преране ејакулације, а сада да оргазма уопште нема. Увек је исти постотак популације која има проблем са ерекцијом - 30 одсто. Са новим пацијентима морамо на фин начин да уђемо у њихов проблем и полако да их враћамо. Тренутни став је да се они лече 50 одсто времена које су провели у везама на интернету. Реалност је сурова и они морају да буду спремни на све проблеме које стварне везе доносе - наглашава он.
Ни за живу главу није хтео да се фотографише, али је пристао да исприча своју причу, као опомену свима који имају слично искуство. Зоран је успешан пословни човек, паметан, али је био дуго без партнерке. Нашао ју је на “мрежи”, не слутећи да ће га одвести директно код доктора.
- Свидела ми се. Полако смо се отварали једно другом. Зближили смо се. Али све то у виртуелном свету! Реченице, смајлићи, срца и фотографије летеле су с мог на њен екран и обрнуто. Писање, када си сам у простору, извлачи из тебе све оно што ни у сну не би рекао другом бићу које, реално, не познајеш. Нема цензуре, блокада. Не гледају те никакве очи, не осећаш туђу енергију поред себе. Само сте ту ти и екран. Наравно, имали смо невероватне тренутке. Такве, да су све те реченице и фотографије сексуално узбуђивале. Све се то завршавало мастурбирањем и маштањем о њој. Наравно да се родила зависност. Са друге стране, нисам знао како она стварно изгледа, мекоћу њене коже, начина гледања, покрете. Звук њеног гласа био ми је непознат - прича стидљиво Зоран и додаје да је развио емоције на нешто што је виртуелно.
- Како је све то расло, имао сам све већу жељу да будемо заједно у реалности. Истовремено и страх и стрепњу од првог сусрета, који смо очигледно обоје одлагали. Али и то се десило. Прво сам био изненађен да она није иста као на фотографијама и збуњен у њеном присуству. Али је ишло некако. Отишли смо заједно на одмор. И, ту је дошло до краха - од наше комуникације до сексуалних односа. Уплашио сам се што нисам могао да доживим оргазам, јер сам силно желео да нам буде лепо као и на Фејсбуку. А онда ми се десило да од силног ишчекивања и размишљања нисам могао да постигнем ерекцију. Нисмо више заједно, а ја сам завршио код лекара - прича Зоран.
Проф. др Александар Милошевић, уролог - сексолог, чији је Зоран пацијент каже да су мреже и односи преко интернета резултирали тиме да је човек почео да тражи задовољство и решење својих проблема у виртуелном свету.
- Сада су ту екстремне и апсурдне ситуације да се склапају на Фејсбуку. Касније, када се ти људи виде први пут у реалном животу, јављају се проблеми, какве има Зоран. Све је више таквих пацијената и њихови поремећаји су нови за нас. У њихово лечење укључујемо сексолога и психијатра јер често физички проблеми у секусланости имају психички узрок. У старту морамо да препознамо да ли је физички све у реду са пацијентом, па тек онда идемо на његово духовно преображење - објашњава тај стручњак.
Прочитајте ОВДЕ зашто је Србима драже да иду у затвор него да казну одраде на другачији начин?
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да ли флертујете са другима на друштвеним мрежама иако сте у вези? Да ли је то прељуба и како утиче на постојећу везу.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА