Најновије

ВУЧИЋ ПОТВРДИО: Видећу се са Трампом

Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће на маргинама Генералне скупштине УН имати бројне билатералне сусрете.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је истакао и да је све што ће се збивати у Њујорку покушај даљег утемељивања стабилности и безбедности региона, са циљем да можемо брже да се развијамо.
“Имаћемо дуге билатералне разговоре са мојим колегама из Турске, Данске, Египта, Белгије, највероватније и са председником Француске, као и са шефом руске дипломатије. Видећу се на неколико минута и са председником САД Доналдом Трампом“, казао је Вучић уочи одласка у САД ради учешћа на генералној скупштини УН, на којој се, како је приметио, последње две, три године "окупља цео свет". 
Указао је да ће имати и више сусрета са шефицом европске дипломатије Федериком Могерини, која ће организовати две радне вечере. 
“Покушаћемо да искористимо ову прилику да земљу представимо на најбољи начин, доведемо даље инвеститоре и промовишемо бољу будућност Србије“, закључио је он. 
Председник Србије боравиће од понедељка у Њујорку где ће учествовати на Генералној скупштини УН. Погледајте ОВДЕ како је Јоханес Хан у Београду открио право лице Уније. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Вучић говорио о наследнику:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА