Најновије

Маца без блама признала које сексуалне услуге је пружала: Сви клијенти су били задовољни!(ВИДЕО)

Седећи заједно са неколико цимера у спаваћој соби, Маца Дискреција, у отвореном разговору, признала им је које послове зна да обавља. Душан Здраковић је покренуо причу о еротској масажи, Урош Ћертић је на то изјавио како никада није користио те услуге, а Мацин језик је мало био бржи:

Maца Дискреција (Фото: Јутјуб)

Моји сви клијенти су били задовољи! - рекла је Маца. Признала си! Признала си! Управо си признала оно што кријеш све време овде! - одмах је скочила Зорана. Али то није Мацу успело да збуни, па је имала одговор певачици:

Радила сам масаже! Ниси знала? Малопре сам рекла да сам радила масаже са оралном завршницом! Супер је! Нема секса! Масажа са уљем, опусти се човек... и ништа пуно! Кратко сам радила, супер је! Знаш који бизнис може да се развије са тим! - смејала се Маца О чему су још причали, на ту тему, и колико је детаља Маца Дискреција била у описивању ових масажа погледајте у видео материјалу: Kaко суу се две учеснице договориле да замене партнере па завршиле у кревету са њима погледајте ОВДЕ. Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сашка признала шта је узбуђује.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА