Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ ПОРУЧИО МИТРОВИЋУ: Место ти је у затвору!

Народном посланику и шефу посланичке групе Двери Бошку Обрадовићу искључен је микрофон док је постављао посланичка питања у Народној скупштини и добио две казне због помињања умешаности породице Митровић у два убиства.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Народни посланик Бошко Обрадовић поставио је данас питање министру културе и РЕМ-у када ће на основу закона и захтева јавности бити укинути сви ријалити програми у Србији и када ће ТВ ПИНК бити одузета национална фреквенција? Он се осврнуо и на рад медијских јавних сервиса РТС и РТВ и питао: - Када ће на јавним сервисима бити организоване полемичке политичке емисије у којима ће бити омогућено сучељавање представника власти и опозиције, у складу са слоганом РТС „Ваше право да знате свеˮ?
Други сет питања поставио је председнику државе Александру Вучићу: да ли је обишао новинаре који су малтретирани на дан полагања његове председничке заклетве испред Дома Народне скупштине и када ће припадници страначког обезбеђења СНС одговарати за ове сцене насиља?
- Да ли је било где у свету председник државе истовремено и председник владајуће странке, вршилац дужности председника Владе и координатор свих тајних служби безбедности? - упитао је. Питао је Вучића и када ће Синиша Мали поднети оставку на место градоначелника Београда јер је прошло лето, а Вучић је обећао да ће то учинити током овог лета?
- Зашто министар просвете није стао у заштиту универзитетског професора коме је градоначелник Суботице Богдан Лабан претио да ће му ишчупати гркљан и ставити бетонске ципеле на ноге? - питао је Обрадовић.
На крају је Бошко Обрадовић питао Народну банку Србије, Тужилаштво и Полицију да ли имају сазнања да је Жељко Митровић уплатио 5 милиона евра на један рачун у Украјини као мито за кредит који је добио у висини од 27 милиона евра да би платио своје дугове запосленима, другим фирмама и држави?
На питање Бошка Обрадовића ко штити медијског тајкуна Жељка Митровића од затвора јер су он лично и чланови његове породице умешани у најмање два убиства – микрофон му је искључен и добио је две казне од председавајућег Скупштине Верољуба Арсића. 
- Двери ће наставити обрачун са Жељком Митровићем, као медијским срцем система власти Александра Вучића, све док Жељко Митровић не заврши у затвору - где му је место. Наш циљ у овом обрачуну није физичке већ правне природе: забранити све ријалити програме, одузети националну фреквенцију ТВ ПИНК и кривично гонити Жељка Митровића за све злочине у које је умешан. И од тога нећемо одустати без обзира на све невиђене нападе Вучићеве власти којима смо изложени - закључио је он. Погледајте ОВДЕ зашто покрет "Доста је било" тврди да Вучић нема већину у Београду. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је изгледао сусрет Бошка Обрадовића и Шешеља на сајму књига:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА