Најновије

ЕРДОГАНОВО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ОПЕТ БИЈЕ АМЕРИКАНЦЕ: Невоље противника турског председника у Њујорку (ВИДЕО)

Током обраћања турског председника Реџепа Тајипа Ердогана присталицама у хотелу у Њујорку дошло је до насиља када је неколико демонстраната прекинуло говор турског председника, пренели су амерички медији.

Инцидент у Њујорку (Фото: ЈуТјуб)

"Ти си терориста! Губи се из моје земље!", узвикнуо је један од шесторо демонстраната. Медији преносе да су Ердоганове присталице узвикивале да се шест демонстраната избаци напоље, а затим је неколико људи физички насрнуло на демонстранта кога су у том тренутку изводили припадници обезбеђења. Демонстрант је на себи имао мајицу са ликом Мајкла Израела, Американца који је погинуо у ваздушном нападу турске војске док је радио као волонтер при курдској милитантној организацији ЈПГ.
Меган Бодет, која се представила као један од демонстраната, изјавила је да су демонстранти хтели да скрену пажњу на ратне злочине Турске и кршење људских права усмерене против Курда. Из полиције у Њујорку је саопштено да нико није ухапшен након инцидента. Како је Ердоган одговорио на бес НАТО савезника због куповине система С-400 од Русије, прочитајте ОВДЕ. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

У Вашингтону је ипак било далеко бруталније:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА