Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Селаковић први на листи СНС у Београду?!

На изборима у Београду први на листи Српске напредне странке требало би да буде генерални секретар у Председништву Србије Никола Селаковић.

Никола Селаковић (Фото: Јутјуб)

Извор из СНС, који није именован, наводи да је то засад једна од опција и тврди да СНС већ имају спремне слогане са којима ће изаћи пред бираче у престоници - "За модеран Београд - Александар Вучић" или "За европски Београд - Александар Вучић".
"Селаковић је један од сарадника у које Вучић има највише поверења, зато и не чуди што га је повео у Председништво и поставио за десну руку на Андрићевом венцу. Селаковић ће највероватније бити први на листи, али ће уз њега бити и Небојша Стефановић, Зорана Михајловић и остали високопозиционирани чланови странке из престонице", тврди саговорник "Блица". 
Према његовим речима, странка, како сада ствари стоје, неће избацити поименце кандидата за градоначелника, већ ће највероватније наступати као тим. 
Шеф изборног штаба би требало да буде министар полиције Небојша Стефановић што му, примећује, следује као шефу београдског одбора. 
"Осим њега у организацији ће, као што је и очекивано, великим делом бити укључен Дарко Глишић, као председник Извршног одбора СНС и главни оперативац странке", додаје извор. Погледајте ОВДЕ какву идеју су Вучићу дали Хрвати. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је изгледало Селаковићево венчање:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА