Најновије

Шешељ за легализацију проституције

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ подржао је предлог министра за државну управу и локалну самоуправу Бранка Ружића да проституција у Србији што пре буде законски регулисана и легализована!

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ оцењује да би увођење "најстаријег заната" у легалне токове значајно допринело смањењу насиља и криминала, али и да би истовремено поправило стање државног буџета и здравља становништва.
- Искрено, највише бих волео да проституција не постоји. Али она постоји, увек је кроз историју постојала и увек ће постојати... Па кад је већ тако како јесте, онда је дефинитивно боље да буде легална него илегална. Хајде да се лепо договоримо и уведемо ред у ту област. Проституткама треба дозволити да се баве својим послом под строго одређеним условима. Оне би биле у обавези да редовно иду на здравствене прегледе, па би се тако полне и венеричне болести држале под контролом, а значајно би се смањило и насиље. Најзад, држава би профитирала убирајући порезе од овог посла, а и туризам би имао значајан раст... - објашњава Шешељ наглашавајући негативну страну проституције коју данас имамо у Србији.
- Нелегална, законом забрањена проституција доводи до пораста криминала. Подводачи су разноразни мафијаши, а жене су њихове жртве. У све то сада је укључена и дрога. Клијенти нису заштићени, а често се догоди и да буду опљачкани. Углавном се све то ради у нехигијенским и нездравим условима, а разне болести се умножавају... - изричит је Шешељ.
Србија иде на ванредне парламентарне изборе!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ зепретио Хрватима: "Ако не ослободите капетана Драгана следи..."
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА