Најновије

БИСЕР МАЈЕ ГОЈКОВИЋ: Тешко ми је као Ђоковићу!

Често по покрету усана видите да и Новак Ђоковић, који је идол свуда у свету, опсује. Једноставно, притисак је тако велики да не можете да издржите, рекла председница парламента.

Маја Гојковић (Фото: Јутјуб)

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић није узела рекет у руке, али је умислила да је Новак Ђоковић!
У намери да се оправда због дрског и непримереног „рибања“ генералног секретара парламента Светиславе Булајић, Гојковићева је рекла да јој је тешко да председава парламентом и да јој се деси да и она подлегне притиску, баш као и најбољи српски тенисер.
- Често по покрету усана видите да и Новак Ђоковић, који је идол свуда у свету, опсује. Једноставно, притисак је тако велики да не можете да издржите... Тешко ми је. Ја сам као и сваки обичан човек... Погрешила сам очигледно, у једном тренутку сам повисила тон на генералног секретара. Мени је криво због тога, иако, очигледно, на други начин не бисмо наставили рад - објаснила је јуче председница Скупштине за једну телевизију.
Како је напоменула, проблем је и „лични анимозитет генералне секретарке према заменицима“.
- Имала сам опструкције не само од парламентараца него и са друге стране. Генерални секретар неколико дана уназад, па и месеци, не ради добро свој посао. Службе из неких разлога нису хтеле да је прате. Добијали смо стално лоше податке - изјавила је Гојковићева два дана пошто је у живом преносу седнице дрско поручила сарадници Булајић: „Одлази, одмах, видећеш ако ме још једном доведеш у заблуду. Одлази одмах и донеси ми податке“. Погледајте ОВДЕ о чему је Дачић разговарао са Лавровим у Русији. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Маја Гојковић одузела реч Саши Радуловићу:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА