Најновије

МОРЕ, БАЛДАХИН И ПЕРВЕРЗНИ МЕНИ: Ево колико су српски политичари далеко од обичног света

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић описао је у интервјуу за "Недељник" како је изгледао његов случајан сусрет са функционером СНС Зораном Бабићем у једном од можда најлуксузнијих ресторана на хрватској обали.

Чеда Јовановић (Фото: сајт Лдп)

"Паклена острва су једно од најфинијих места у Хрватској. Лепа увала, млади људи, најперверзнији мени који можеш да замислиш...", овако почиње Јовановић описивање овог занимљивог сусрета.
Јовановић се на Пакленим отоцима, која се налазе тик уз југозападну обалу Хвара, нашао овог лета, и то у друштву редитеља Андреја Носова.
Како је испричао, некадашњи посланик Зоран Бабић наишао је док су лежали на плажи и опуштали се уз алкохолно пиће.

Бабић - први је почео... (Фото: ЈуТјуб)

Зоран Бабић (Фото: Јутјуб) "И под балдахином лежимо Андреј Носов и ја. Три по подне, сепаре, ја пијем неку вотку с лајмом. И појављује се испред мене човек са панама шеширом, наочарима за сунце, вилберкин шорцом, пешкир преко рамена и каже: 'Па супер, једном и ми да се сретнемо овако'. Видим Зорана Бабића, напредњака. Питам га: 'Не асфалтираш?', а он: Ма немој да зезаш, имам и ја право на одмор."

"Тадићева глупост и Томини комплекси направили Вучића"

Поред сусрета са Зораном Бабићем, Јовановић је, између осталог, коментаришући актуелну политичку ситуацију у Србији рекао и да су "Тадићева глупост и Томини комплекси" направили Вучића. 
Прочитајте ОВДЕ шта Ана Брнабић каже о критикама медија и да ли јој то смета?
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Чедомир Јовановић: "Рекао сам овој земљи истину и показао сам јој пут, а они су тада рекли да сам издајник, 'добошарили' са Србијом. Србија мора да живи. Проблем је што ову земљу углавном воде људи који су цео живот паразитирали и који посматрају свет као Киклоп, једним оком.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА