Најновије

ПРОМЕНА ПЛАНА: Мекејнова делегација добила налог да не иде у Црну Гору

Делегација Конгреса САД, која је планирала посету Црној Гори, добила је захтев да промени план и да се сутра врати у САД због хитних међународних питања, саопштила је америчка амбасада у Црној Гори.

Ђукановић - Мекејн (Фото: ЈуТјуб, Правда)

У саопштењу се истиче да републикански сенатор Џон Мекејн "жели да понови своју снажну подршку прикључењу Црне Горе НАТО" и изрази захвалност за подршку коју војске те земље пружа операцији "Одлучна подршка" у Авганистану и глобалној коалицији за борбу против тероризма. "Мекејн би желео и да искаже своје уверење да ће Црна Гора, у блиској будућности, постати пуноправни члан НАТО", наводи се у саопштењу, преноси Радио Слободна Европа. Мекејн ће, како се додаје, телефоном позвати премијера Црне Горе, а ту земљу ће посетити у најскоријем року. Републикански сенатор Џон Мекејн, заједно са републиканцем Линдзијем Грејемом и демократском сенаторком Ејми Клобучар, планирао је да обиђе земље Балтика, Украјину, Грузију и Црну Гору.
Тренутно се налазе у посети Тбилисију, а Нову годину су дочекали на украјинском ратишту, где је по њиховом доласку украјинска војска појачала нападе на ДНР, о чему више можете да прочитате  ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА