Најновије

РИСТИЧЕВИЋ ТВРДИ: Бошко и Радуле ће подржати Јеремића?!

Председник ДЈБ Саша Радуловић и лидер Двери Бошко Обрадовић постигли су уочи Божића споразум о коалицији и договорили се да на председничким изборима подрже Вука Јеремића. Ово тврди посланик владајуће коалиције Маријан Ристичевић позивајући се на своје поуздане изворе.

Ристичевић (Фото: Јутјуб)

- То су информације које су мени дојавили инсајдери из њиховох редова. Они су се састали, договорили о заједничком наступу уколико буде параламентарних избора као и да заједничким снагама подрже Вука Јеремића на председничким. Такође сам чуо да је Радуловић обећао Обрадовићу 10 сигурних мандата. Ја сам се онда распитивао да ли је то тачно, питао сам и професора Душана Павловића шта мисли о таквој врсти споразума и остале, али нико ми није одоговорио- прича Ристичевић.
Он додаје да је Јеремић својеврсни “поклопац“ Радуловићевог и Обрадовићевог споразума.
- Бошко је у великом проблему, али ипак мени су они потпуно неспојиви. Нарочито ми је интересантан Вук Јеремић у целој тој причи који је поклопац на то. Ни он никако да ми одговори на оно што сам тврдио да је примао милионе не само из чувеног Катара него и из Хонг Конга, и да је те паре пребациовао на приватне рачуне. Неће да се изјасни - каже Ристичевић.
Подсећања ради, јуче је објављено да заправо Британци уједињују лидере Двери и „Доста је било”, Бошка Обрадовића и Сашу Радуловића.
- С обзиром на то да су Американци у потпуном хаосу због промене администрације, па нису ни сигурни колико ће се овакав састав њихове администрације задржати у Србији, окупљање српске опозиције на себе су преузеле британске дипломате. Њихов главни циљ је удруживање Бошка Обрадовића и Саше Радуловића као најжешћих противника актуелног премијера Александра Вучића - навео је извор.

Радуловић без коментара

Радуловић каже да му не пада на памет да коментарише оно што изјављује Маријан Ристичевић, али додаје да прича није тачна.
- Ја заиста не бих коментарисао ствари које изјављује Ристичевић, а то заиста нема никакве везе са истином - рекао је он.
Путин и Лукашенко наоружавају Србију за балкански рат, а о томе више можете читати ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА