Најновије

СРПСКИ ХАКЕРИ УПОЗОРАВАЈУ: Чекали смо дуго да покренемо нашу акцију и сад је време за то! (ФОТО/ВИДЕО)

Српска хакерска група РАС и српски "Анонимуси" објавили су последње упозорење пред озбиљне акције као одговор на претње Албанаца.

Српски хакери (Фото: ЈуТјуб, Правда)

Одговор српских хакера на упозорења албанских, изгледа да кулминира сваким даном. Након јучерашње објаве видео материјала албанских Анонимуса, данас су се огласили и српски хакери с Косова и Метохије. Српски "Анонимуси" су поставили снимак, а група РАС једно обавештење, а како кажу, нису хтели да излазе у јавност чекајући прави тренутак.

“Ми смо српски Анонимуси са Косова и Метохије. Ово је порука за Албанце и њихову лажну и самопрокламовану државу на нашој светој земљи. Чекали смо дуго да покренемо нашу акцију и сад је време за то. Као што сте запретили нашим француским савезницима и њиховим амбасадама, ми сада коначно морамо да одговоримо, како бисмо заштитили наше традиционалне пријатеље, Француске институције и њен ред и закон”, упозоравају "Анонимуси".

Упозорење хакерске групе РАС

Група РАС поставила је само слику и, како кажу, сви они који се баве сајбер безбедношћу разумеће значење слике.

Поруке са којима српски хакери излазе у јавност, углавном говоре о томе да они више неће ћутати на било чије провокације и да се тренутно раде многе ствари на превентиви заустављања напада, како у земљи, тако и у иностранству. Извор: digitalnasrbija.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА