Најновије

ЈЕЛЕНИН УБИЦА СЕ ВЕЋ ПОЈАВЉИВАО У МЕДИЈИМА: Зликовца већ сви знате, нећете се изненадити кад га ухапсе!

"Онај ко је убио Јелену Марјановић је изузетно посесивна и љубоморна особа са великим психичким проблемима."

Јелена Марјановић (Фото: Фејсбук)

Тако  почиње причу др Мевлудин Дуванчић, физијатар и парапсихолог из Добоја, који је помогао многим људима да нађу нестале чланове породице и додаје.
- Убица певачице Јелене Марјановић покушао је да изврши самоубиство након злочина. Он о томе и даље размишља, али ту намеру неће спровести у дело. Неће се убити. Јеленино убиство биће решено за месец и по до два и јавност неће бити много изненађена када сазна ко је извршио тај злочин, јер се убица већ појављивао у медијима.
Обраћали су му се људи из читавог региона, али и из европских земаља и како каже, учествовао је у решавању преко 180 случајева несталих особа.
Мевлудин Дуванчић, познат и као балкански Нострадамус, испричао је оно што види и осећа у вези са овим убиством.
-Много тога осећам, али не могу сада да говорим о томе и да јавно детаљишем. Могу да кажем да ће се то убиство решити пре годишњице. Очекујем да ће јавност у року од два месеца сазнати ко је убица. Полиција већ зна ко је починилчац. У оптицају су две особе и сад очекују конкретан потез једне од њих. Очекују да се осумњичени сломи, да нешто учини или направи неку малверзацију. Та особа је под великим притиском и због тога размишља о самоубиству, али дио њега неће доћи. У питању је изузетно посесивна особа са великим психичким проблемима. У питању је подвојена личност, која је делимично свесна и несвесна неких ствари. Инспектор који сад води истрагу то добро ради. Јавност се неће шокирати кад сазна ко је убица - рекао је Мевлудин.
Подсећамо, певачица Јелена Марјановић нестала је 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи кад је са супругом и ћерком отишла на трчање. Касније је пронађено њено унакажено тело у каналу. За убицом се и даље трага. Полиција је на корак од Јелениног убице, рођак био уз њу у тренутку убиства. Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Курир
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА