Најновије

СРБИЈА ПРОДАТА БЛЕК РОКУ: Ако не буде по њиховом, имаћемо још "Рибникара"! (ВИДЕО)

Врло тешко ће успети да се сломи кичма Руској Федерацији јер они немају потребе за извозом сировина, гаса и других енергената ка западној Европи, довољно је да окрену цеви ка Кини и Индији и решили су свој економски проблем, рекао је примаријус професор др Алек Рачић у емисији конфликт Јутјуб канала Прави одговор.

Фото: Принтскрин

 

Он је додао да англосаксонска агенда настоји да обузме читав свет, а њен циљ је, између осталог, да уништи словенске народе.

- Далесову доктрину је успешно елиминисао Стаљин, тек са доласком Хрушчева, који није био тако ригидан, успели су да имплементирају до Горбачова. Ипак, сад се добро види, након 70 година шта је била идеја англосаксонске заједнице.

Професор истиче да је још за послератно време постојао наратив да ће носиоци крупног капитала уништити социјалистичку идеју Југославије и направити од радника робове.

Рачић апелује да је једини начин да се мале земље, попут наше, могу спасити од наметања глобалистичке агенде само удруживањем у заједнице попут БРИКС-а.

- Мали морају да буду заинтересовани за везу са великима. Наш геополитички положај је одличан, али не значи то ништа када немате довољну снагу, а узмимо у обзир да нам је 17% територије окупирано од стране НАТО савеза. Јер земље БРИКС-а тренутно једва избегавају Трећи светски рат и није им у интересу да се отвори још једно жариште – закључио је доктор.

О питању Косова и Метохије, он је става да је мисија Еулекса неуспешна, те да Британцима није место у њој будући да они више нису део Европске уније и да на Косово могу ићи само као туристи.

Професор Рачић је одговорио на многа питања везана за употребу касетне муниције, али и о дуплим аршинима западне политике. Такође, емисија је обухватила многа питања епидемије малигнитета на нашим просторима баш због употребе недозвољеног оружја, али и о лобистима ГМО хране у Србији која знатно утиче на канцерогена обољења.

Он је рекао да су дугови Србије продати Блекроку, а „ако не буде по њиховом, имаћемо још „Рибникара“.

О новој министарки здравља Даници Грујичић и њеним ограниченим могућностима да унапреди здравствени систем, биолабораторијама на подручју Украјине о којима се све мање говори, као и о онима на територији Србије, сазнајте више у видеу канала Прави одговор.

ИСТИНА О УКРАЈИНСКОЈ ЛЕГИЈИ СТРАНАЦА: Аустралијанац проговорио о правом стању

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА