Најновије

УБИЦА НОСАЧА АВИОНА: Упознајте најмоћнији брод руске ратне морнарице (ФОТО)

Тешка атомска ракетна крстарица ''Адмирал Нахимов'' се тренутно налази на бродоградилишту ''Севмаш'', где се врши њена модернизација, после чега ће ући у састав Северне флоте руске ратне морнарице.

Адмирал Нахимов (Фото: РИА Новости)

Како кажу у руском Министарству одбране, ова крстарица ће после модернизације постати најмоћнији руски војни брод.

Ремонт у току (Фото: РИА Новости) Ремонт и модернизација тешке атомске крстарице пројекта 11442М ''Адмирал Нахимов'' ће бити завршени до краја 2020. године. Током 2016. године извршена је комплетна детекција брода и нису нађени велики недостаци.

Адмирал Нахимов (Фото: РИА Новости) Рад на ремонту брода се одвија по плану. Сада се ради на спољној конструкцији и замени важних система на овој крстарици. На броду ће комплетно бити замењена електроника, оружје и енергетски систем.

Адмирал Нахимов (Фото: РИА Новости) Такође, на броду ће бити инсталиран нови рачунар, који ће брже реаговати у реалним борбеним условима.

Адмирал Нахимов (Фото: РИА Новости) Стручњаци тврде да ће брод добити сасвим нове техничко-тактичке способности после модернизације. У бродоградилишту ''Севмаш'' тврде да ће ''Адмирал Нахимов'' постати најмоћнији брод комплетне руске морнарице, а не само Северне флоте. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА