Најновије

РАТ УЖИВО У АЛБАНИЈИ: Погледајте сукобе полиције и мафије у краљевству дроге (ВИДЕО)

Албанска полиција је ухапсила 11 чланова групе у селу Лазарат, који су у среду пуцали на полицију када је један полицајац настрадао. Четворица од њих су се предали, а за 21 особом је расписана потерница, наводе медији.
Лазарат (Фото: Јутјуб)

Лазарат (Фото: Јутјуб)

Наоружана група је у среду ујутру у селу Лазарат пуцала на полицију, када је један полицајац погинуо, а двојица су рањена. На овом снимку можете видети како је изгледала опсада места: Полиција у овој земљи је упутила у среду увече више од 400 припадника специјалних снага РЕНЕА и локалне полиције у село Лазарат у оквиру хватања осумњичених за пуцњаву на полицајце. Да подсетимо, село Лазарат, надомак Ђирокастре, познато је као “фабрика за производњу марихуане“. Специјалне јединице РЕНЕА су у среду поподне кренуле у напад на село Лазарат и опколиле су ово место које држе под опсадом. На снимцима се може видети распоређивање јединица и тренутни хаос који влада у овом селу. Специјалне снаге контролишу возила која су у пролазу, а многе куће у овом месту су на нишану наоружаних полицајаца. Хитна помоћ превози рањене и повређене у бруталним обрачунима. Погледајте како изгледају стравични сукоби у селу Лазарат:
Прочитајте још:ЈЕЗИВО СВЕДОЧЕЊЕ ОРИЋЕВОГ САБОРЦА: Ископао је очи Србину, па рекао “овако треба сваки да прође“Где ти убију деду и оца тешко је децу подизати
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА