Најновије

ЗАБРАЊЕН МУ УЛАЗАК НА КОСОВО: Шешељ открива шта Шиптари желе од њега !

Након што је Петрит Селими, заменик министра спољних послова из Приштине, најавио да лидер радикала никада неће моћи да уђе на територију Косова, јер ће бити ухапшен, Шешељ, који иначе има већ заказане митинге у Грачаници и Косовској Митровици, истиче за „Ало!“ да је уверен да Селими и њему слични желе да га ухапсе како би му извадили и распродавали органе!

др Војислав Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Он у свом стилу поручује и да су му органи у одличном стању, те да би се на њима могло добро зарадити!
– Питање је по ком правном основу ће они мене да хапсе? Немају ни један једини разлог! Знам ја уствари шта они хоће, да ме ухапсе, па да ми изваде органе и да их распродају!
Знају да би се добро продавали јер јетра ми је сада у одличном стању, веома је здрава и може се фино зарадити на њој, срце ми је такође у добром стању са све дефибрилатором у који су Уједињене нације уложиле чак 40.000 евра. Такође, имам два одлична бубрега, и још један орган који ми је убедљиво у најбољем могућем стању – каже Шешељ.
Он додаје да ће заказани митинзи СРС-а на Косову бити сигурно одржани, као и да ће он једног дана отићи доле.
– Планирана су два митинга на Косову и они ће бити одржани, и ја ћу ићи, али не знам тачно када, на те митинге нећу моћи, јер ми се поклапају термини са неким другим митинзима који ће се одржавати на другим местима – каже он.
Лидер радикала је најавио и митинге у Бањалуци, Сарајеву, Подгорици, Бијељини, Грачаници, и како наводи, свим српским градовима у наставку изборне кампање, мада би лако могло да се догоди и да у БиХ, као што су то урадили Хрватска и Косово, забране улазак Шешељу у земљу.

Радикали порасли на кладионици

Само 24 сата након ослобађајуће пресуде, шансе СРС-а на предстојећим изборима су порасле за готово два процената. Тако је уместо досадашњих 5,5, од јуче граница за радикале постављена на 7,2 уз универзалну квоту од 1,85. Одосно, уколико уложите 1.000 динара да ће странка Војислава Шешеља имати више од 7,2 одсто освојених гласова, профитираћете чистих 850 динара. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА