Најновије

ДАМЕ ОТКРИЛЕ КАКАВ ПЕН*С НАЈВИШЕ ВОЛЕ: Дечко када има просечан, а љубавник...

Током једне студије коју је извршио Универзитет Калифорније жене су добиле 3Д моделе пениса различитих облика и величина. Од учесница је затим тражено да изаберу пенис који им се највише допада ако желе секс за једно вече и пенис какав би волеле да има њихов стални партнер.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Према резултатима, жене код љубавника за једну ноћ желе пенис већег обима у односу на обим пениса код сталних партнера. Када је у питању дужина, није било разлике између дечка за једно вече и сталног партнера.
Да ли се на основу тога може закључити да жене само повремено желе нешто веће, а да иначе воле пенисе који су "лакши за подношење"?
Друго истраживање, опет, показало је да је величина битна, али само ако уз њу иде и висина. Наиме, међу мушкарцима који имају пенис исте величине жене ће углавном више привлачити виши мушкарац. Високе жене и иначе привлаче виши мушкарци, али и мушкарцима је битна висина жена када је у питању сексуална компатибилност. Ипак, жене обраћају више пажње на висину.
Али ниједна од ових студија не одговара на питање "како да знамо шта је то што жена заиста жели у кревету?" Можда на то питање и не постоји дефинитиван одговор, јер је женске преференције по питању величине пениса тешко разврстати у научним истраживањима.
- Много је специфичности када је у питању женско сексуално задовољство. Неке од њих су психосоцијалне природе, неке анатомксе и функционалне природе – каже докторка Сузан Оукли из Синсинатија.
Али можда ни обим ни дужина пениса нису битни да би мушкарац успео да задовољи жену. Некад је у питању само приступ, некад је у питању поза у сексу. Зато мушкарци можда не би требало да брину толико о величини пениса.
Волеле би да пробају, али се стиде. ОВО су фантазије многих жена.
Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА