Најновије

ЕВО ОДГОВОРА: Колики је најмањи пе**с који може да задовољи жену?

Величина пениса је дефинитивно битна, како женама, тако и мушкарцима. Међутим, постоје мушкарци којима је алатка до те мере мала, да не само да су они сами забринути да ли ће успети да задовоље партнерку, већ је и реакција самих дама на такве "примерке" врло често понижавајућа. Али, момци, чак и ако нисте обдарени, не губите наду!

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Према неким истраживањима, фамозна Г-тачка налази се на дубини од око 5 сантиметара од улаза у вагину. Што значи да би, ако се урачуна и простор за маневар, свакој жени требало да буде довољан пенис који је у пуној ерекцији неких 7-8 сантиметара.
Такође, још у древној Кама Сутри је објашњено да постоје различите димензије како пениса, тако и вагина. Нажалост, постоје парови који по природи ствари, односно својој биологији никако не могу да буду компатибилни у сексуалном смислу. Но, пар лоших искустава не треба да вас обесхрабри, јер како би то наш народ рекао – за сваку крпу постоји адекватна закрпа.
Ипак, постоје мушкарци који стварно нису имали среће и имају такозвани микропенис. Мушкарац (35), који је желео да остане анониман, осетио је потребу да скрене пажњу јавности на дубину овог проблема.
Он је испричао своју причу за "Цосмополитан", са надом да ће људи схватити колико могу да одмогну или помогну у овој ситуацији. Искрено је рекао да има микропенис, који је у ерекцији дугачак 6,85 цм, а ни дебљина му није на оптималном нивоу. Због тога се целог живота стиди свог тела, а људи су се потрудили да му максимално отежају ствари.
– Доживео сам тотални крах приликом сексуалног искуства на факсу и никада се нисам опоравио.
Од тада, у ствари, нисам ни имао секс.
Наиме, смувао сам се тада са јако лепом девојком. Када смо дошли до тога да имамо односе, доживео сам непријатност, коју никада нећу заборавити.
Када сам се скинуо, она није могла да престане да пиљи у мој полни орган. Осетио сам се одвратно, али тек касније је настао пакао.
Пре самог сексуалног чина, моја партнерка је изговорила "ОК!" и даље буљећи у мој мали пенис. Деловало ми је да то значи – добро, пристаћу да то обавимо.
Било ми је само још теже да одржим ерекцију, а кад год сам ушао у њу поставила би ми питање: "Јеси ли унутра?"
Једноставно сам одустао. Желео сам да је задовољим, али нисам могао.
Сутрадан сам јој однео поклон извињења, а прошле су године и године док нисам схватио да микропенис није моја кривица и да бих уз подршку, на много различитих начина, могао да задовољим сваку жену.
Нису само жене сурове. Хиљаду пута сам чуо момке на факсу како коментаришу да мушкарци са малим пенисом треба да носе таблу са упозорењем за жене.
Све то је потресно. И људско размишљање, као и понашање – завршава он своју причу.
Ми се искрено надамо, да ће овај момак успети да нађе жену која ће га поштовати и волети због његових врлина, а то коме је колики понос, не мери се оним што је у гаћама. Шта седве дешава на секс крузеру који је упловио у Добровник погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Мушкарци причају о микро пенисима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА