Најновије

ШАРОВИЋ БРУТАЛНО О БЕОГРАДСКИМ НАПРЕДЊАЦИМА: СНС рециклира криминални кадар ДС (ВИДЕО)

Народни посланик и заменик председника Српске радикалне странке (СРС) Немања Шаровић изјавио је у Новом дану да избори у Србији "можда никад нису били потпуно фер".

Немаша Шаровић (Фото: Јутјуб)

"Да ли ће бити лошији услови него раније, сигурно да хоће. Ако погледате медијску заступљеност, нема равноправности. Мора постојати једнакост средстава. У медијима имате не само апсолутно фаворизовање владајућих странака, него имате фаворизовање такозваних опозиционих које су по вољи владајућих странака и режима", оцењује Шаровић. Kоментаришући потенцијалне кандидате Српске напредне странке на београдским изборима, Шаровић је рекао да су се у ту странку "слили" људи који нису успели да своје политичке амбиције остваре у другим странкама. "Има свакаквих људи, рециклирала је Горана Весића, као и многе друге кадрове Демократске странке", рекао је он oптужујучи челнике режима за крминал.. Шаровић каже да ће СРС изаћи самостално на београдске изборе и подсећа да постоји читав низ политичких странака које не би добиле "ни један одсто" кад би изашле самостално, а учествују у власти. "То је изигравање демократије, неприродно и на то гледам с гађањем. Ми два параламентарна циклуса нисмо били у Скупштини Србије, прихватили смо то стоички, остали при својим идејама и данас смо друга по снази парламентарна странка са 22 посланика, а социјалисти имају 21 посланика. Ми смо за то да свако изађе самостално, а они који пређу цензус да разговарају о томе ко ће вршити градску власт", рекао је Шаровић. Додаје да ће кандидат радикала за градоначелника Београда бити Миљан Дамјановић. На питање о могућим постизборним коалицијима, Шаровић каже да ће радикали разговарати са свима. 
"Зашто да не, донели смо пре пет година одлуку да кад је реч о локалним изборима разговарамо са свима, да видимо ко нам одговара. Ми смо у неким општинама у Србији на власти са ДС, били смо у Новом Бечеју са ЛДП,  били смо и са СНС, са Александром Шапићем смо на Новом Београду, али смо исто тако одбили да уђемо у власт у неким београдским општинама јер нам се не свиђа локални кадар напредњака", објашњава он. На питање о хапшењу Николе Шешеља због нелегалног оружја, Шаровић каже да ће странка утврдити шта се десило.
"Страначки органи ће одлучити, скандалозно би било да је неко користио политички утицај да га заштити од одговорности, то се код нас не дешава", каже Шаровић. Говорећи о постављању новогодишње расвете у Београду, он не види разлог због чега би се то радило у септембру.
"То се не ради апсолутно негде у свету. То је апсурдно", оцењује он. Шта је по Шутановцу рецепт за рушење напредњака у Београду сазнајте ОВДЕ. Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Kaндидат СРС за градоначелника Београда, Миљан Дамјановић.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА