Најновије

ВОЛИШ ЛИ ЈЕ, СЛОБО? Овако је почело! Семе раздора! Анабела га је упозорила! Луна, шта сад?! (ВИДЕО)

Романса Луне Ђогани и Слобе Радановића у ријалитију "Задруга" пунила је недељама новинске ступце, а кулминирала је одлуком његове супруге Кристине Коцкар да га напусти.

Илусзрација (Фото: Јутјуб)

Слоба је синоћ чуо ту вест од Зорице Марковић, која је ушла у "Задругу". И раније се пронела информација да му жена није послала ствари, рекавши да је више не занима шта ради и да је између њих двоје крај.  Иако Радановић тврди да није крив за то што је Луна смртно заљубљена у њега, чињеница је - он се није потрудио да јој јасно стави до знања да не жели ништа с њом. Напротив, све време је одржавао контакт с њом, слушао је како му се заклиње на вечну љубав и ћутао. Да је био изричит и да ју је једноставно отерао, можда би било другачије. 

Сигурно ће још бити много речи о чудном љубавном троуглу Кристина - Луна -Слоба, а ми вас подсећамо на један буран сусрет Лунине мајке, Анабеле, Кристине и Слобе Радановића у самом ријалитију.   Анабела има велики утицај на Луну. Луна је једном приликом рекла да би прекинула сваки контакт с њим, уколико би мајка то од ње тражила.  Разговор је са Слобом и Кристином почео је тако што је Анабела питала Слобу да ли воли своју жену. 
- Да ли волиш ову жену? Зашто не устанеш и то кажеш? Драги мој Слобо, чује се све? Устанеш и кажеш: Луна Ђогани престани да ме смараш? Имам жену коју волим. Имаш жену коју треба да поштујеш. Да ли си је испоштовао? - упитала је, рекло би се с правом, Анабела.    Што је најгоре, Кристина је та која је рекла Слоби да се држи Луне, јер је нормална и јер се знају од раније. Кристина је рекла да није очекивала да ће се десити што то се десило.  - Рекао си јој у вц-у да се разводиш! Шта си очекивао, Слобо? - упитала га је поново Анабела, Слоба је покушавао да објасни, али није успевао да дође до речи. 

Затим се убацила Кристина која је рекла да она не може да "опере" своју ћерку.  - Ја разумем да се заљубила. Али, твоја ћерка говори мом мужу да говори да жели да има секс са њим - бранила је Кристина мужа.   Анабела је затим рекла да Слоба испада смешан, док је за Луну рекла да је млада и наивна и да се заљубила у "буздована". Такође, оптужила је Слобу да пушта Луну да му буде близу због маркетинга, што је он негирао. Штавише, оптужила је и Кристину да је била са ожењеним човеком.  Кристина је затим рекла да Луна простакуша, и да ни са њом ни са Анабелом нешто није у реду.  У сваком случају, Анабела је врло оштро наступила, откривши да ни Кристина није светица, али за једну ствар је сигурно била у праву - Слоба је морао да се дистанцира од Луне јавно и изричито, и жена највероватније сада не би претила разводом.  Како је живети са микро пенисом сазнајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Смиља показала голе груди пред камерама.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА